OVER ONS

Extra informatie over Cheap Game Sale

Games kopen kan nu goedkoper dan ooit!

Sinds onze lancering in 2018 bieden wij de beste deals voor onze klanten! We berekenen per product de beste prijs op basis van minimale marges en controleren de prijzen met concurrenten om zeker te zijn dat wij de scherpste prijzen aanbieden voor ALLE games.

Je hoeft niet meer te betalen voor Playstation 4 games! Bij ons betaal je minder voor PRECIES hetzelfde product!

Algemene bedrijfsinformatie

 

Cheapgamesale.nl (Onderdeel van Cheap Game Sale NL)

Keienbergweg 97 B9 1101 GG Amsterdam

E-mailadres: info@CheapGameSale.nl

KvK-nummer: 66273773
Btw-identificatienummer: NL228265009B01

Extra informatie

Postadres:

Cheapgamesale.nl
H. Onversaagdstraat 1H
1067 ZL Amsterdam – Nederland

Geen bezoekadres.

Bankgegevens:

ING Bank Iban: NL95 INGB 0007 3864 12
Ontvanger: Cheapgamesale.nl
Bank indentificatie code (BIC): INGBNL2A
KvK-nummer: 66273773
Btw-identificatienummer: NL228265009B01

Omschrijving

Wij van Cheap Game Sale geloven erin dat games geen volle €60,- waard zijn. De gamemakers verdienen het wel om zoveel terug te krijgen voor hun meesterwerk maar van die volle bedrag gaat nooit het volledige bedrag naar de designers. De eindverkopers pakken een hele grote marge en daar willen wij een stok voor steken.

Wij hebben een samenwerking met s’werelds grootste leverancier gestart en we hebben besloten om de prijzen op het laagst mogelijke punt te houden. Hiermee willen wij laten zien dat goedkoop gamen WEL mogelijk is.

Wij doen continu ons best om een zo goed mogelijke service aan te bieden, we voegen dagelijks producten toe en controleren iedere week de prijzen om zeker te zijn dat wij de goedkoopste zijn in ieder geval in Nederland.

Wie is Cheap Game Sale NL ?

Wij zijn simpelweg jonge gamers die een oogje hebben in de zakenwereld en een visie hebben om games goedkoper te maken. Veel mensen in onze omgeving hebben amper games om te spelen en toch vinden ze de meeste games wel interessant, Wij willen die mensen een handje helpen.

Wij hoeven niet rijk te worden. Dat volgt vanzelf wel ;)
We geloven er in dat blije klanten terug komen. En volgens die hypothese zullen we alleen maar groeien. Daar gaan we voor.

Hoe zit het in elkaar? In 3 duidelijke stappen

Stap 1

U kiest het spel dat u wilt bestellen en voegt die toe aan uw winkelmandje. U gaat naar de checkout en vult uw gegevens in. Vergeet de kortingscode niet.

Stap 2 (Voor ons)

Zodra de bestelling binnen is wordt het pakket klaargemaakt. We zorgen ervoor dat alles duidelijk vermeld wordt en dat de levering diezelfde werkdag plaatsvindt. Iedere dag om 17:00 sturen we de games op.
Voorbeeld van een klaargemaakte zending
levering

Stap 3

De volgende dag ontvangt u het pakketje per brievenpost thuis. U kunt genieten van uw game voor de laagste prijs!

Leverancier

Wij werken samen met een betrouwbare leverancier.

De digitale producten zijn verbonden met de voorraad van de leverancier en zodra er een betaling binnen is voor een order wordt het product automatisch direct via de voorraad geleverd aan de koper. Dus wij zelf hebben geen voorraad maar leveren altijd vrijwel direct.

Verkoopcertificaat van de leverancier

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WIJ LEVEREN MOMENTEEL GEEN DIENSTEN OF PRODUCTEN! We hebben geen succes gehad met de herstart van onze webshop. Dus we hebben besloten om tijdelijk te stoppen met onze dienst. De vervolgstap is dat we ergens geld vandaan moeten halen, de openstaande schulden afbetalen en dan pas kunnen wij verder gaan met onze webshop. Als u wacht op een product of terugbetaling zullen wij contact met u opnemen zodra we kunnen leveren of terugbetalen. Excuses voor het ongemak.

MEDEDELING: VERTROUW GEEN ENKEL ANDERE SITE MET ONZE KVK! Cheap Game Sale werkt enkel onder Cheapgamesale.nl!