Waarom cheap Game Sale

We doen dagelijks met ons team ons uiterste best om jou als klant zo tevreden mogelijk te maken. We proberen het bestellen zo makkelijk mogelijk voor je te maken, zijn steeds op zoek naar de beste deals en helpen je graag als je niet tevreden bent of als er iets niet helemaal goed is gegaan.

Webshop Keurmerk

webshop keurmerk We zijn door Stichting Webshop Keurmerk gecertificeerd als een betrouwbare website met een werkwijze en gehanteerde voorwaarden die in overeenstemming zijn met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Webshop Keurmerk van keurmerk.info.

Gratis verzending!

Je bestelling wordt bij Cheap Game Sale gratis verzonden. Alle bestellingen in Nederland bezorgen we graag bij je zonder verzendkosten. Je betaalt namelijk voor het artikel dat je graag wilt hebben, dat begrijpen we. De service die daarbij hoort bieden wij je graag aan, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen.

Gratis retouren!

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je je bestelling binnen de zichttermijn altijd kosteloos retourneren. We staan achter onze producten en bieden ze graag aan je aan. Als je, om welke reden dan ook, toch niet tevreden bent met je bestelling kun je deze daarom binnen de zichttermijn gemakkelijk via onze automatische systeem retourneren. Ook hier betaal je geen verzendkosten voor.

Achteraf betalen

Vind je het fijn om pas te betalen als je zeker weet dat je tevreden bent met je bestelling? Dat begrijpen we en daarom bieden we je de optie tot achteraf betalen aan. Je bestelling wordt na afronding van het bestelproces zo snel mogelijk verzonden, zodat je je bestelling ook zo snel mogelijk kunt gaan bekijken. Je ontvangt vervolgens per e-mail een digitale acceptgiro, welke je binnen twee weken moet betalen. Je kunt binnen deze termijn dus zelf kiezen wanneer je betaalt voor je bestelling!

Tot 18:00 bestellen

Als je iets bestelt, wil je dat zo snel mogelijk ontvangen. Je bestelling bij Cheap Game Sale wordt daarom de volgende dag al bezorgd, als je in Nederland op een werkdag voor 18:00 je bestelling plaatst.

Veilig betalen

Als het om geld gaat, is veiligheid een belangrijk aspect. Je bestelling en betaling worden bij Cheap Game Sale daarom altijd in een beveiligde omgeving afgerond. Alle gegevens worden met behulp van SSL versleuteld verstuurd via het internet. Je kunt deze beveiligde omgeving herkennen aan het groene balkje met slotje linksboven in je adresbalk.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WIJ LEVEREN MOMENTEEL GEEN DIENSTEN OF PRODUCTEN! We hebben geen succes gehad met de herstart van onze webshop. Dus we hebben besloten om tijdelijk te stoppen met onze dienst. De vervolgstap is dat we ergens geld vandaan moeten halen, de openstaande schulden afbetalen en dan pas kunnen wij verder gaan met onze webshop. Als u wacht op een product of terugbetaling zullen wij contact met u opnemen zodra we kunnen leveren of terugbetalen. Excuses voor het ongemak.

MEDEDELING: VERTROUW GEEN ENKEL ANDERE SITE MET ONZE KVK! Cheap Game Sale werkt enkel onder Cheapgamesale.nl!