Wie zijn wij

Sinds onze lancering in 2018 bieden wij de beste deals voor onze klanten! We berekenen per product de beste prijs op basis van minimale marges en controleren de prijzen met concurrenten om zeker te zijn dat wij de scherpste prijzen aanbieden voor ALLE games. Je hoeft niet meer te betalen voor Playstation 4 games! Bij ons betaal je minder voor PRECIES hetzelfde product!

Omschrijving

Wij van Cheap Game Sale geloven erin dat games geen volle €60,- waard zijn. De gamemakers verdienen het wel om zoveel terug te krijgen voor hun meesterwerk maar van die volle bedrag gaat nooit het volledige bedrag naar de designers. De eindverkopers pakken een hele grote marge en daar willen wij een stok voor steken.

Wij hebben een samenwerking met s’werelds grootste leverancier gestart en we hebben besloten om de prijzen op het laagst mogelijke punt te houden. Hiermee willen wij laten zien dat goedkoop gamen WEL mogelijk is.

Wij doen continu ons best om een zo goed mogelijke service aan te bieden, we voegen dagelijks producten toe en controleren iedere week de prijzen om zeker te zijn dat wij de goedkoopste zijn in ieder geval in Nederland.

Wie is Cheap Game Sale NL ?

Wij zijn simpelweg jonge gamers die een oogje hebben in de zakenwereld en een visie hebben om games goedkoper te maken. Veel mensen in onze omgeving hebben amper games om te spelen en toch vinden ze de meeste games wel interessant, Wij willen die mensen een handje helpen.

Wij hoeven niet rijk te worden. Dat volgt vanzelf wel ;)
We geloven er in dat blije klanten terug komen. En volgens die hypothese zullen we alleen maar groeien. Daar gaan we voor.

Wat is er veranderd in 2019?

Eind 2018 is er veel misgegaan en zijn er verkeerde keuzes gemaakt. We moesten verhuizen van kantoor en een nieuw rechtsvorm bedrijf opstarten, dat duurde allemaal wat langer dan verwacht en er is veel geld misgelopen in die periode.

Een uitgebreider verhaal zal te vinden zijn op onze Facebookpagina en binnenkort wellicht alle details op de site.

Algemene gegevens

Vestigingsadres

Cheap Game Sale NL
Pleimuiden 10F
1046 AG Amsterdam
Nederland

Postadres

Cheap Game Sale NL
Hans Onversaagdstraat 1H
1067 ZL Amsterdam
Nederland
Let op: Dit is geen bezoekadres

Overige gegevens

KvK-nummer: 66273773
BTW-nummer NL: NL228265009B01
IBAN: NL95 INGB 0007 3864 12
BIC: INGBNL2A
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
WIJ LEVEREN MOMENTEEL GEEN DIENSTEN OF PRODUCTEN! We hebben geen succes gehad met de herstart van onze webshop. Dus we hebben besloten om tijdelijk te stoppen met onze dienst. De vervolgstap is dat we ergens geld vandaan moeten halen, de openstaande schulden afbetalen en dan pas kunnen wij verder gaan met onze webshop. Als u wacht op een product of terugbetaling zullen wij contact met u opnemen zodra we kunnen leveren of terugbetalen. Excuses voor het ongemak.

MEDEDELING: VERTROUW GEEN ENKEL ANDERE SITE MET ONZE KVK! Cheap Game Sale werkt enkel onder Cheapgamesale.nl!